Vetschiller, Popronde en Peel Slowly bij Live071

Wat een gezelligheid in de studio met de mannen van Vetschiller​. In het beste winterschilders outfit kwamen ze binnen. Niet om te praten maar om te spelen! Ze moesten wachten tot Milou klaar was met haar praatje over de Popronde Leiden​ en wij toch iets meer te weten kwamen over hun inspiratie en de kerstplannen. Toen ze eenmaal begonnen waren was het einde zoek en bleven ze maar gaan. In het laatste uur schoof Mark en Maarten nog aan over Popronde in de Velvet Leiden​ en de komende Peel Slowly And See​ show met o.a. Howard aanstaande vrijdag in Gebr de Nobel.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/230072577″]

Cultuur peel slowly popronde velvet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×