Connie Palmen bij boekhandel de Kooyker

Onno Blom interviewt op zaterdag 31 oktober Connie Palmen over haar nieuwe roman ‘Jij zegt het’. Vanaf 15.00 uur neemt Connie samen met Onno plaats in boekhandel de Kooyker op de Breestraat. Na het interview is er ook de tijd om exemplaren te laten signeren.

Connie Palmen debuteerde in 1991 met haar literaire roman De Wetten, waar ze een Gouden Ezelsoor voor kreeg. Dit jaar publiceerde ze haar 7e roman en heeft ze de AKO Literatuurprijs, de Humo’s Gouden Bladwijzer en de Trouw Publieksprijs in de wacht gesleept.

Een stem
‘Jij zegt het’ gaat over het huwelijk tussen Ted Hughes en Sylvia Plath. Zij vormen het beroemdste liefdespaar uit de moderne westerse literatuur. In ‘Jij zegt het’ krijgt de overleden Ted Hughes een stem. Hij kijkt terug op zijn gepassioneerde huwelijk dat eindigt in de zelfmoord van zijn vrouw en op zijn leven dat vanaf dat moment door deze dood wordt beheerst.

Connie Palmen en Onno Blom zullen vanaf 15.00 uur in gesprek gaan bij boekhandel de Kooyker. Meer informatie over het interview vind je op de website van boekhandel de Kooyker. Meer informatie over de auteur Connie Palmen vind je op haar eigen website.

Cultuur Leiden Nieuws Kooyker


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×