(Foto: PR)

Tentoonstelling Dood-Gewoon in de Stevenshof

Bij BplusC in de Stevenshof is van 2 november tot eind december een selectie van 15 gedichten en illustraties te zien van Dood-Gewoon, winnaar van de Gouden Griffel 2015, het kinderboek van Bette Westera en Sylvia Weve. Tijdens de opening zal wethouder Frank de Wit aanwezig zijn.

Bette Westera laat op luchtige wijze alle gezichten van de dood zien. Ook moeilijke onderwerpen. Het levert een prachtige verzameling troostrijke gedichten op voor jong en oud, schitterend geïllustreerd door Sylvia Weve en heel bijzonder vormgegeven.

Om 15.30 uur opent wethouder Frank de Wit de tentoonstelling en zal schrijfster Bette Westera aanwezig zijn. Bette leest voor uit de gedichten en signeert na afloop haar boek. Meer informatie over de tentoonstelling vind je op de website van BplusC Leiden.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×