Tijdens het Filosofisch Café wordt er gefilosofeerd over actuele onderwerpen (Foto: Facebook)

Filosofisch Café met Gerard Blommestijn

Bij antropoloog Hans Feddema vindt op 1 november weer het Filosofisch Café plaats. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom die wil filosoferen en zijn of haar ideeën wil delen met anderen bezoekers. Bij deze editie van het Filosofisch Café spreekt dr. Gerard Blommestijn een natuurkundige uit Amstelveen.

Het Filosofisch café Leiden vindt plaats op de eerste zondag van de maand en vindt plaats in het huis van Hans Feddema, antropoloog, publicist, vredesactivist en medeoprichter van GroenLinks. Natuurkundige Gerard Blommestijn werkte aan het Instituut voor Kernfysica en aan het Kankerinstituut in Amsterdam. Zijn thema op 1 november is: “De kus tussen geest en materie sinds de vondst van de kwantumfysica”.

Het Filosofisch Café vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur aan de Nieuwstraat. Na het Café is er ook een borrel. Omdat de ruimte beperkt is tot maximaal 45 personen wordt gediend om zichzelf op te geven. Dit graag via hansfeddema@gmail.com. Meer informatie over het Filosofisch Café vind je op de Facebook pagina.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×