Escaperoom Leiden is samen met het LIFF druk bezig met het ontwikkelen van een pop-up escape room. (Foto: Escaperoom Leiden).

Escape room op Stationsplein tijdens LIFF

Er komt een tijdelijke escape room op het Stationsplein in Leiden. Vanaf komend weekend kunnen bezoekers zich laten opsluiten in een container op het plein. De attractie wordt ontwikkeld door Escaperoom Leiden en het Leiden International Film Festival (LIFF) wat vrijdag begint.

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. In de escape room op het Stationsplein moeten bezoekers door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen binnen een kwartier proberen vrij te komen. Als je een filmkaartje voor het LIFF hebt, is toegang tot de escape room gratis.

Cultuur Leiden LIFF2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×