Politie zoekt getuigen van overval snackbar Vlietwijk

De politie is op zoek naar een 15- à 16-jarige jongen die zaterdag rond 12.00 uur snackbar Vlietwijk in Voorschoten heeft overvallen. De gemaskerde jongen kwam de snackbar aan het Johannes Vermeerplantsoen binnen en eiste onder bedreiging van een mes geld van de medewerker. De jongen ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor in de richting van het Jan van Gooijenplantsoen. De medewerker is er nog achteraan gerend, maar verloor al snel het zicht op de rennende jongen.

IMG_1907De dader was een jongen van 15 à 16 jaar met een slank postuur. Hij was ongeveer 1.70 meter lang en ging casual gekleed. Een bruin/blauw vest of trui model Hoody, een spijkerbroek en vermoedelijk sportschoenen. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×