Enkele schetsen van 'BLACKBOOK UNVEILED' door Zedz.

Leidse graffiti artiest publiceert boek

In galerie ‘De Leidse Lente’ presenteert Ronald van der Voet, beter bekend als graffiti artiest Zedz, op 8 november ‘BLACKBOOK UNVEILED’. Van 15.00 tot ca. 20.00 uur vindt de presentatie van Zedz’ eerste onafhankelijk uitgegeven boek plaats. Ook vindt er ook een signeer sessie plaats.

Het zwartje boekje biedt je een visuele reis door 25 jaar schetsen, pure toewijding en inzicht in de wereld van de beroemde kunstenaar ZEDZ. Het boek heeft niet de vorm van de klassieke monografie maar in plaats daarvan is er gekozen voor een schetsboek. De gemaakte ontwerpkeuzes en de handmatig ingeplakte kleurenfoto’s geven het echte schetsboekachtige karakter.

Geboren en getogen
Zedz, geboren in Leiden (1971), is als tiener begonnen met het maken van graffiti in de straten en op blinde muren van de gemeente Leiden. Hij is in 1988 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en werkt sindsdien als zelfstandig kunstenaar en ontwerper. De graffiti artiest woont en werkt in Milaan en Tokyo.

Vanaf 15.00 uur is iedereen hartelijk welkom bij de publicatie en presentatie van Zedz ‘BLACKBOOD UNVEILED’ in galerie ‘De Leidse Lente’ aan de Haagweg. Meer informatie over het evenement vind je op de Facebook en meer informatie over de graffiti artiest vind je op de officiële website van Zedz (Engels).

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×