(Foto: PR)

Docenten Auris College rijden mee met Noordkaap Challenge

Docenten Tiddo Braun en Marco van Groeningen van het Auris College gaan op woensdag 9 december de Noordkaap Challenge aan. De docenten maken en bijzondere reis richting de Noordkaap om op deze manier geld op te halen voor Serious Request.

De 7200 kilometer lange tocht eindigt op 21 december bij het Glazen huis in Heerlen. Met deze tocht hopen Tiddo Braun en Marco Groeningen ook het Auris College op de kaart te zetten. Het Auris College is een school voor onderwijs en zorg aan kinderen en jongeren met spraak en/of taal- en hoorproblemen.

Lange reis
Op woensdag 9 december vertrekken de auto’s vanuit Nederland naar het hoge noorden voor de vijfde editie van de Noordkaap Challenge. Tijdens deze 13 dagen lange uitdaging bezoeken de bijna 100 deelnemers de Noordpool. Ze trotseren extreme kou en donkere ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen, en jagen op het Noorderlicht. Deelnemers aan de Noordkaap Challenge halen met hun bijzondere autotocht geld op voor Serious Request.

Meer informatie over de Noordkaap Challenge vind je op de website. Meer informatie over het team van Tiddo Braun en Marco van Groeningen vind je op de Facebook pagina.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×