Welcome! Festival: Een mix van al het moois in Leiden

RAP Leiden organiseert in samenwerking met Expat Centre Leiden en Leiden Stad van Ontdekkingen het Welcome! Festival. Op 11 november is de Meelfabriek geopend voor expats en iedereen die hen wil ontmoeten. Het Festival wordt georganiseerd voor de buitenlandse werkers in Leiden en is daarom ook volledig in het Engels.

Welcome! Festival biedt bezoekers een mix van al het moois wat Leiden te bieden heeft. Met een speciaal gemaakt Mondial biertje, of iets anders, in de hand ontdek je de Leidse geschiedenis met professor Leo Lucassen. Ook kun je een kijkje nemen in de nieuwe Escape Room van Bizon en nog veel meer! Duik in de lokale wereld van wetenschap, kunst, muziek en sport, ontmoet nieuwe mensen en vindt inspiratie.

Het Welcome! Festival vindt plaats op 11 november van 19.00 tot 23.00 uur in de Meelfabriek aan de Oosterkerkstraat. Meer informatie over het Welcome! Festival vind je op de website van RAP. Ook kan hier aangemeld worden.

Cultuur Leiden Nieuws Science Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×