Dorona Alberti is voormalig zangeres van de jazzformatie Gare du Nord. Nu gaat ze solo verder. Ze vertelt tijdens Podium Pitch over haar nieuwe show. Foto: PR

Talkshow Podium Pitch in Stadsgehoorzaal

Zangeres Dorona Alberti is één van de gasten tijdens de komende editie van Podium Pitch. Zij vertelt over haar nieuwe show en carrière . Beeldend kunstenaar Maria Smits vertelt over haar project Sonata 11000+. Zij houdt zich bezig met een project dat gericht is op Syrische oorlogsslachtoffers. Bette Westera die een Gouden Griffel won met haar boek Doodgewoon, vertelt over zichzelf en haar boek.

https://www.youtube.com/watch?v=ixjWG_16eSA

Journalist, schrijver en presentator Yaël Vinckx interviewt tijdens de talkshow acteurs, schrijvers, kunstenaars en muzikanten. De gasten vertellen een kwartier over hun nieuwe album, expositie of voorstelling of laten zelf iets horen of zien.

Zondag 22 november om 14.30 uur vindt de talkshow Podium Pitch plaats in de Stadsgehoorzaal. De toegang is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×