Gratis inloopspreekuur voor ondernemers

Waar moet je als ZZP-er of kleine zelfstandige heen voor vragen die er zijn over ondernemerschap? Stichting Ondernemersklankbord (OKB) is een organisatie die ondernemers helpt bij het beantwoorden van diverse vraagstukken. Zij organiseren spreekuren waar gratis advies wordt gegeven aan ondernemers.

In het Leids Handelshuis kunnen ondernemers aanstaande vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht met vragen. Er is dan de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een medewerker van de afdeling Werk en Bijstand van de gemeente Leiden. Het Ondernemersklankbord stelt vervolgens samen met de gemeente een plan van aanpak op voor de ondernemer.

Kijk voor meer informatie over het Ondernemersklankbord opĀ //www.ondernemersklankbord.nl. Als de datum van het inloopspreekuur niet schikt, dan kan via de site een andere afspraak gemaakt worden.

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×