Bokkenwandeling weer groot succes

Wie zondag Leiden bezocht kon er niet omheen. Vele honderden bierliefhebbers wandelden met glas in de hand van het ene naar het andere café in het kader van de Bokkenwandeling. Het weer was goed, het bier was goed en de sfeer was uitstekend, aldus Frank van Leeuwen, een van de organisatoren van het bierevenement.
Meer dan zeshonderd bierliefhebbers maakten een wandeling langs zes van de twaalf deelnemende cafés waar genoten werd van evenzovele bieren voorzien van een toepasselijk hapje. Vooraf kregen alle deelnemers een special bier CD van de Slechte Band, het glas dat zij bij ieder cafe mochten laten (her)vullen en na voltooiing van de Bokkenwandeling kreeg iedere deelnemer met een volle stempelkaart een heuse oorkonde.

Verslag dat Reanne van Kleef en Robbert Beurse maakte van de bokkenwandeling

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×