Leidenaar onderhandelt over vrede in Syrië

Hoe pak je vredesonderhandelingen in Syrië aan? GroenLinks Leiden, D66 Leiden en studieverenigingen SPIL en BIL, organiseren een lezing hierover. Jeffrey Jonkers, Leids bestuurskundige en onderhandelingsadviseur van een netwerk van Syrische burgeronderhandelaars, vertelt hoe die onderhandelingen gaan.

Al tien jaar lang werkt Jonkers aan de vredesopbouw in verschillende landen zoals Egypte, Jemen, Libanon en Irak. Nu werkt hij in Syrië. Hij is verantwoordelijk voor een netwerk van 50 Syrische burgeronderhandelaars. Hij woont in het land waar hij werkzaam is en werkt samen met teams van lokale burgers. Tijdens de lezing vertelt hij over de effectiviteit van de onderhandelingen en de behaalde resultaten.

De lezing wordt gehouden op maandag 16 november om 19.30 uur in het Kamerlingh Onnes Gebouw. De toegang is gratis.

 

 

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×