(Foto's: PR)

High Tea trapt sponsoractie Soroptimist Leiden af

In het Vrouw en Kind Centrum De Spiegeling werd op zaterdagmiddag 7 november een High Tea gehouden. De High Tea was de aftrap voor de sponsoractie van Soroptimist International Club Leiden voor De Spiegeling.

DSC_0160Vrouw en Kind Centrum De Spiegeling is een centrum waar taal- en ontwikkelingscursussen worden gegeven aan vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het integreren in de samenleving. Ook computerlessen, kooklessen en schilderlessen vinden in De Spiegeling plaats. Tenminste 45 vrijwilligsters zijn bij De Spiegeling betrokken. De gemeente Leiden subsidieert een deel van de kosten. De overige kosten moeten worden betaald door middel van sponsoring.

Soroptimist International vormt een wereldwijde serviceorganisatie van vakvrouwen. Soroptimisten staan voor positieverbetering van vrouwen en meisjes overal ter wereld. Soroptimist Club Leiden brengt het geld bijeen voor laptops en lesmaterialen die De Spiegeling hard nodig heeft.

 

 

Leiden Nieuws Soroptimist International Club Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×