(Foto: PR).

Leidse parken zetten zich schrap voor vrieskou

De winter komt er snel aan, tijd om de tuinen in Leiden winterklaar te maken. De Vrienden van het Singelpark roepen Leidenaren op om zo ook het Huigpark klaar te maken voordat de vrieskou toeslaat.

Afgelopen zaterdag is aan de Kweektuin gewerkt. Aankomende zaterdag wordt er vanaf 10.00 uur ook het¬†Huigpark winterklaar gemaakt. Als al het werk gedaan is en de bloembollen in de grond zitten, zal er rond 13.30 uur een ‘Foodwalk’ gehouden worden. Bosbaas Edwin Cronelissen gaat dan samen met de tuiniers op zoek naar eetbare planten. BoonenZoonkoffies zorgen voor lekkere koffie. De Vrienden van het Singelpark hopen op veel vrijwilligers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×