In 2012 werd de skatekuil opnieuw geopend, nu is de gemeente op zoek naar meer sport en spel in het park. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Gemeente wil meer sport en spel in Tuin van Noord

De gemeente Leiden wil meer sport en spel in de Tuin van Noord. Daarom is ze op zoek naar bewoners met originele ideeën op dat gebied. Op woensdag 18 november organiseert de gemeente een ontwerpsessie.

Tijdens de ontwerpsessie worden alle ideeën voor een sportieve en recreatieve invulling van het park besproken. je kunt je tot 14 november aanmelden door een email met onderwerp ‘Tuin van Noord – aanmelden ontwerpsessie’ naar Brenda Gladpootjes te sturen. Vanaf 16.30 uur gaan de deuren open, van 17.00 tot 19.00 uur vindt de bijeenkomst plaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×