Welcome!Festival, Ehrenfesthuis en wetenschapsnieuws

SCIENCE 071 logo

Presentator David Ueckert belde met Annette ter Haar, initiatiefneemster van het Welcome! Festival. Namens het Rijnlands Architectuur Platform organiseerde zij 11 november in de Meelfabriek een bruisende avond. Er stonden allerlei interessante activiteiten op het programma zoals lezingen, chats en experimenten. De Meelfabriek stond een lange tijd leeg, maar er wordt nu weer nieuw leven in geblazen. Zo komt er onder andere een escape-room, studentenwoningen en een café.

 

 

Redactrice Irene Garofalo bracht ons verder op de hoogte van de meest opmerkelijke ontwikkelingen in de wetenschapswereld. Hoogtepunten: bijzondere informatie over Pluto duidt op de aanwezigheid van ijsvulkanen, Egyptische piramides worden opnieuw onder de loep genomen en olifanten zijn slimmer dan gedacht.

 

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×