Het was niet de eerste keer dat er werd geschoten in dit bedrijfspand. (Foto: Google Maps).

49-jarige Leidenaar neergeschoten in Amsterdam

Een 49-jarige Leidenaar is gistermiddag neergeschoten in Amsterdam. De schietpartij vond om 16.45 uur plaats in een bedrijfspand. Er werden meerdere schoten gelost op het slachtoffer. De Leidenaar was aanspreekbaar toen hij per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. Hij verkeert buiten levensgevaar. De politie is direct een forensisch onderzoek gestart.

Het is niet de eerste keer dat er een schietpartij in het bedrijfspand op de hoek van de Derkinderenstraat en de Theodoor van Hoytemastraat plaatsvindt. In het zelfde gebouw werd op 15 oktober de Turkse Amsterdammer Haydar Zengin door meerdere schoten om het leven gebracht. De recherche onderzoekt of de dood van Zengin in verband staat met de schietpartij van gistermiddag.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×