Een rondje geluk tijdens Ladies Night in Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde organiseert aanstaande zaterdag de 9e editie van de jaarlijkse Ladies Night. Het programma staat dit jaar geheel in het teken van geluk. Tijdens het evenement zijn er creatieve workshops, ‘Een Rondje Geluk’ door het museum en een markt vol cadeaus zoals sieraden, wensvlaggetjes, chocolade, thee en nog veel meer.

Tijdens de Ladies night wordt er een interview gehouden met Marije de Jong, hoofdredacteur van het tijdschrift Happinez. De avond wordt afgesloten met een drankje en een dansje tijdens het Happy Hour in het Museumcafé met een live optreden van Out of Control.

Vanaf 18.00 tot 23.00 uur zijn de deuren van Museum Volkenkunde geopend. Meer informatie over het volledige programma en over de ticketverkoop vind je op de website van Museum Volkenkunde.

Cultuur Leiden Nieuws Volkenkunde


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×