BplusC ontvangt 25 nieuwe laptops van Ziggo. (Foto's: J.P. Kranenburg)

De Week van BplusC: Nadenken over de toekomst

In BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur, vond vorige week de Week van BplusC plaats. Van 11 tot en met 15 november werden er dagelijks diverse activiteiten georganiseerd in de BplusC vestiging aan de Nieuwstraat.

Tijdens de Week van BplusC was er tijd om mee te doen met verschillende activiteiten en om na te denken over de toekomst. “Wat zie je als je in 2020 BplusC aan de Nieuwstraat binnenloopt?” vroeg de organisatie zich af. De droom van BplusC is het bij elkaar brengen van diverse activiteiten in de Nieuwstraat en Het Leidse Volkshuis.

Sleutelstad fotograaf J.P. Kranenburg maakte een fotoreportage van de Week van BplusC en maakte foto’s van onder andere de Minecraft Challenge, waar BplusC 25 nieuwe laptops kreeg van Ziggo, muzikale optredens, workshops en het optreden van de Nederlandse jazz- en popartiest Wouter Hamel.

Cultuur Leiden Nieuws BplusC bpluscweek2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×