(Foto: PR).

GGD test gratis op hiv op Stationsplein

Het is volgende week Europese Hiv Testweek. De GGD Hollands Midden staat daarom volgende week vrijdag met een speciale hiv-bus op het Stationsplein in Leiden. Mensen kunnen zich dan gratis laten testen of informatie krijgen over het virus.

Veel organisaties in Europa geven aandacht aan de hiv-week. Het doel van de week is om mensen in te laten zien wat het belang is van een hiv-test. De GGD hoopt dat mensen door de speciale week meer over het virus en de ziekte aids gaan praten en bij de gevaren stil staan.

De hiv-bus van de GGD zal duidelijk aanwezig zijn op het Stationsplein. Mensen kunnen er van 13.00 tot 17.00 uur terecht. De test is niet anoniem en gaat op naam en geboortedatum.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×