(Afbeelding: Gemeente Leiden).

Nooit meer een parkeerbon door mobiel betalen

Weggebruikers die in Leiden willen parkeren, kunnen sinds kort van alle aanbieders van mobiel parkeren gebruik maken. Het gaat hierbij om bedrijven als ANWB, Parkmobile en My Order. Door de nieuwe vorm van betalen loopt de automobilist minder kans op boetes. Mensen hoeven nu minder na te denken over hoelang ze parkeren, waardoor ze niet meer te weinig of te veel betalen.

Het aantal gebruikers van mobiel parkeren stijgt. Dit valt samen met de digitalisering van het parkeerbeheer van de gemeente Leiden. Daarnaast gaat Leiden steeds meer parkeerplekken creëren. De komende vier jaar worden er drie projecten gerealiseerd. Dat zijn de parkeergarages onder de Lammermarkt en Garenmarkt en de uitbreiding van het betaald parkeren in Leiden.

Meer informatie over mobiel parkeren is te vinden op de website van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×