(Archieffoto: Emile van Aelst).

Kinderen na intocht met korting naar KLAAS

Sinterklaas komt aanstaande zaterdag aan in Leiden. Na de intocht van de Goedheiligman kunnen kinderen met korting naar de voorstelling KLAAS in Theater Ins Blau. De voorstelling van NTJong gaat over een kleine jongen die wacht op de komst van Sinterklaas. Totdat plotseling de muts van Sint aanspoelt.

Klaas_NTJong-468x468

(Foto: PR).

Na de miniatuur vertelvoorstellingen ‘Harig Hondje’ en ‘Klein mannetje heeft geen huis’ regisseert Noël Fischer de voorstelling KLAAS. Het toneelstuk is gebaseerd op een Oudhollands sinterklaasverhaal van de Nederlandse jeugdauteur W.G. van de Hulst.

KLAAS is te zien in Theater Ins Blau om 14.00 uur en om 16.00 uur op zaterdag 21 november. Kortingskaarten van 5 euro zijn voor kinderen te koop op de site van Ins Blau. Volwassenen betalen de reguliere prijs van 11 euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×