Scheikunde, Betaplein en wetenschapsnieuws

0

Vandaag in de uitzending bij Science071: scheikundige Ludo Juurlink over zijn nieuwe boek: ‘Scheikunde voor in bed, op het toilet of in bad.’ Ook praatte redactrice Lotte Koppenrade ons bij over de nieuwe ontwikkelingen in de wetenschapswereld.

 

 

 

Waarom roest je fiets? Waarom verandert een vloeistof in een ei? Ludo Juurlink schreef het op in een boek met de bedoeling lezers bewust te maken van de werking van dingen en de werking van je eigen lijf. Luister het interview hieronder terug!

 

 

Redactrice Lotte Koppenrade vertelde over koolmezen die de liefde verkiezen boven eten, een ‘SD-kaart’ die geheugens opslaat, luiheid wordt bepaald in het brein en nog meer!

 

 

 

 

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.