De snackbar werd tijdens Halloween door een jongen met een mes overvallen. (Foto: 112 Sleutelstad).

Politie zoekt dader Halloween-overval snackbar Vlietwijk

Snackcafé Vlietwijk in Voorschoten werd op 31 oktober overvallen. Toen de medewerker een man met een bivakmuts en een mes zag binnenkomen, dacht hij even dat het om een Halloween grap ging. Helaas was het een echte overval. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

Rond 12.25 uur hoorde de 19-jarige medewerker dat de voordeur open gaat en liep naar de toonbank. Een gemaskerde jongen kwam de snackbar binnen en eiste onder bedreiging van een mes geld van de medewerker. De jongen ging er vervolgens met het geld vandoor in de richting van het Jan van Gooijenplantsoen. De medewerker is er nog achteraan gerend, maar verloor al snel het zicht op de rennende jongen.

Signalement
Tijdens de overval droeg de jongen een bivakmuts. Getuigen die hem zonder die bivakmuts hebben gezien, konden een redelijk signalement van de overvaller geven. Het gaat om een lichtgetinte jongen van 16 à 17 jaar oud. Hij is 1.70 meter lang en heeft een slank, sportief postuur. Hij heeft kort donker haar en had die zaterdag een vlassig snorretje. Tijdens de overval droeg hij een zwarte hoodie. Na de overval heeft een getuige hem gezien met een grijze trui met capuchon aan. En tot slot droeg hij een blauwe of turquoise broek met witte strepen, mogelijk van het merk Adidas.

De recherche is op zoek naar meer getuigen. Weet je iets over de zaak, dan kun je contact opnemen met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M, via 0800-7000. Je kan ook het online tipformulier invullen.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×