Soldaat van Oranje - De Musical verlengt tot en met 16 juli 2016. (Foto: Joris van Bennekom)

Soldaat van Oranje verlengt weer

Soldaat van Oranje – De Musical is verlengd tot en met 16 juli van volgend jaar. De voorstellingen zijn nog steeds ver van te voren uitverkocht. Afgelopen maand werd het vijfjarig bestaan gevierd.

Hoe lang Soldaat van Oranje nog door zal gaan is volgens persvoorlichter Michiel Klerken moeilijk te voorspellen. “We zijn elke keer weer verrast dat er nog steeds zoveel bezoekers naar de voorstelling komen. Eens in de paar maanden kijken we vooruit en besluiten we of we verlengen.  Zolang er interesse is gaan we door.”

Sinds 31 januari 2013 is Soldaat van Oranje de langst lopende musical van Nederland. Dat record werd toen over genomen van Phantom of the Opera. Het bezoekersrecord is echter nog niet verbroken. Naar verwachting staat voor het eind van het jaar ook dat record op naam van Soldaat van Oranje – De Musical.

Inmiddels is de musical in de TheaterHangaar in Katwijk door meer dan 1,8 miljoen mensen bezocht. Vanavond staat de 1693e voorstelling op het programma.

Cultuur soldaat van oranje


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×