De Leidse Doosch (Foto: PR)

Leidse Doosch vervangt traditioneel kerstpakket

Twee jonge Leidse ondernemers hebben een nieuw Leids kerstgeschenk bedacht: de Leidse Doosch. Het pakket is samengesteld met Leidse ondernemers en bevat bijzondere producten van Leidse bodem. De Doosch is ook na kerst beschikbaar, dan als Leids geschenk.

Oprichters van de Leidse Doosch, Bas Schreuder en Bjorn de Jong, vinden het belangrijk dat het pakket alles is wat een traditioneel kerstpakket niet is. De Jong: “Leiden heeft zoveel bijzondere kleine ondernemers die werken vanuit passie in plaats van winstmaximalisatie. We hebben geprobeerd die groep te vinden en met elkaar te verbinden.” In de Doosch zit onder andere koffie van Borgman Borgman, gedroogde worst van Slagerij van Simon van Schaik, biertjes van Brouwerij Pronck en een kweekset van de Leidse Grond waarmee je je eigen oesterzwammen kan kweken.

De Leidse Doosch is online te bestellen en binnenkort ook verkrijgbaar bij het vernieuwde VVV-kantoor op de Stationsweg. Meer informatie is te vinden op de website van de Leidse Doosch.

Bas Schreuder en Bjorn de Jong over hun Leidse Doosch

Economie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×