Niek Hoogwout als commissaris van de 3 October Vereeniging. Eén van de foto's van de expositie ‘Inspirerende vrijwilligers’ in het stadhuis. (Foto: Rob van Hilten)

Foto-expositie ‘Inspirerende vrijwilligers’ in stadhuis

In het stadhuis start op 30 november de foto-expositie ‘inspirerende vrijwilligers’.  Met één blik op de foto’s wordt meteen duidelijk dat Leiden vrijwilligers heeft in vele soorten en maten. De expositie is een samenwerking tussen iDOE, Gemeente Leiden en de Leidse Vrijwilligersprijs. Rob van Hilten maakte de foto’s.

Op de foto’s zijn inwoners te zien die zich enthousiast inzetten voor de stad. Zo haalt Desiree zwerfvuil uit de Leidse grachten, helpt Robin gehandicapte kinderen in de manege en zet Marieke zich actief in bij de reddingsbrigade. De expositie is te zien tot en met vrijdag 18 december. In 2016 is de foto-expositie nog op andere plekken in de stad te zien. De locaties worden binnenkort bekend gemaakt op www.i-doe.nl.

 

 

 

 

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×