Kerstdiner voor Leidse dak- en thuislozen in Marekerk

1

Op woensdag 9 december wordt er in de Marekerk een gratis kerstdiner gehouden voor dak- en thuislozen. Het diner wordt dit jaar georganiseerd door de Navigators Studentenvereniging Leiden, M25 Leiden en straatpastor Folly Hemrica. De avond begint met een optreden van het Amsterdamse daklozenkoor ‘De Straatklinkers’. Na een kerstverhaal van de straatpastor wordt gezamenlijk gegeten.

De organiserende instellingen roepen iedereen op om mensen uit te nodigen voor wie het diner bedoeld is.

 

 

Delen

1 reactie

  1. Heel mooi gebaar voor mensen die het moeilijk hebben en soms door de maatschappij in de steek gelaten worden, want niet iedere dakloze heeft dit aan zich zelf te danken. Soms werkt de overheid hier super aan mee.

Over de auteur

Je bent nu offline