De Leidse editie van Dichtbij.nl stopt ermee, er wordt niet genoeg geld verdiend.

Nieuwssite Dichtbij stopt in Leiden

De nieuwssite Dichtbij.nl van de Telegraaf Mediagroep (TMG) stopt in een aantal grote Nederlandse steden, waaronder Leiden. De website wordt vanaf 1 januari opgeheven. Verschillende edities van Dichtbij lijden verlies en kunnen daarom niet langer voortbestaan. Er worden 40 banen geschrapt.

Dichtbij draait als geheel al een aantal jaren verlies. TMG ziet in de toekomst geen verbetering komen in de resultaten van de lokale nieuwssite. Ook de websites van Rotterdam en Utrecht moeten stoppen. In Noord-Brabant, Haaglanden en de Drechtsteden gaat Dichtbij wel verder.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×