Leids slachtoffer zoekt dader brandstichting, aanslagen en dreigementen

Een Leidenaar kwam toen hij na twee weken thuiskwam tot de schokkende ontdekking dat iemand gepoogd had zijn huis in brand te zetten. Er werd een brandend voorwerp door de brievenbus gegooid van zijn huis aan het Kamerlingh Onnesplein. Harold Schipper, het slachtoffer, was al vaker het doelwit van aanslagen en dreigementen. Schipper is het beu en schakelt Facebook in om achter de identiteit van de dader of daders te komen.

brandstichting

Harold Schipper plaatste deze foto op Facebook met de oproep uit te kijken naar de mogelijke dader of daders. (Foto: Harold Schipper).

Het slachtoffer kreeg te maken met een reeks van anonieme dreigementen. Tot twee keer toe werden de ruiten van het huis van Harold Schipper ingegooid. Daarnaast werden de wielen van zijn auto losgeschroefd. Ook werd op de snelweg zijn passagiersruit ingegooid of beschoten. Alsof dat alles niet erg genoeg is, werd zijn andere auto totaal vernield.

Facebook
Harold Schipper en neemt nu het heft in eigen hand. Door een bericht op Facebook te plaatsen hoopt de dader(s) te ontdekken. “Graag wil ik jullie vragen dit bericht te delen om zo te achterhalen welke laffe en zieke persoon of personen hier achter zitten”, schrijft Schipper.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×