(Foto: PR)

Soroptimistclub Leiden schenkt 1500 euro aan Studiefonds Rie Kamme

Voorzitter Hanneke de Winter van Soroptimistclub Leiden Aurora overhandigde zondagmiddag 22 november een cheque van 1500 euro aan Harry Kamma van het Studiefonds Rie Kamma. Dit fonds maakt het voor kansarme meisjes in West-Papua mogelijk om een beroepsopleiding te volgen.

Het geld was bijeengebracht met verschillende acties zoals een jeu-de-boulestoernooi in juni dit jaar en de verkoop van tweedehands spullen en boeken.

De overhandiging gebeurde aan het slot van een filmvoorstelling in het Kijkhuis in Leiden. De bezoekers konden de film ‘Les femmes du 6-ème étage’ bekijken. De opbrengst van de benefietfilmvoorstelling was ruim 1200 euro.

Soroptimist Club Leiden, met 22 leden uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Teylingen, maakt deel uit van Soroptimist International. Soroptimist International vormt een wereldwijde serviceorganisatie van vakvrouwen. Soroptimisten staan voor positieverbetering van vrouwen en meisjes overal ter wereld.

Leiden Leiderdorp Nieuws Oegstgeest Soroptimist International Club Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×