(Afbeelding: PR).

Op zoek naar beste studentenondernemer van Leiden en regio

De ondernemerswedstrijd Gulliver gaat op 30 november feestelijk van start in het Scheltema. Tijdens de wedstrijd gaat de jury op zoek naar de beste studentenondernemer van Leiden. De wedstrijd is een initiatief van de organisatie Lugus, dat is een groep studentenondernemers die andere studenten helpt van hun idee een bedrijfje te maken.


Chris de Waard sprak met Lugus-voorzitter Coen van Breedveld over Gulliver.

Inmiddels hebben zich 20 teams van studentenondernemers ingeschreven voor Gulliver. De wedstrijd duurt een half jaar. Lugus helpt de deelnemers tijdens de competitie met het realiseren van hun onderneming.

De competitie wordt afgetrapt op 30 november in Scheltema. Toegang is gratis. Je kan daar onder het genot van een drankje netwerken en een dansje wagen met ondernemers, studenten en bedrijven. Volg je een opleiding in Leiden en heb je zelf een idee voor een bedrijf (of heb je al daadwerkelijk een bedrijf), dan kun je je nog inschrijven voor Gulliver.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×