Oekraïense president Petro Porosjenko houdt om 12.00 uur een lezing in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. (Foto: Universiteit Leiden).

Live: Oekraïense president Porosjenko houdt Europalezing in Leiden

President Petro Porosjenko van Oekraïne houdt vanmiddag de Europalezing in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden. De lezing is live te volgen via een videostream op de site van Universiteit Leiden. De uitzending begint om 12.00

De lezing draagt de titel ‘Oekraïne-Nederland: Europese stabiliteit via Europese waarden’. Porosjenko houdt de Europalezing tijdens zijn werkbezoek aan Nederland. De Europese Unie en Oekraïne sloten in 2014 een associatieverdrag over verdere samenwerking op politiek en economisch gebied.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×