Verdachten aangehouden inbraak bedrijfspand Gerrit van der Veenstraat

Agenten hebben vanmorgen vroeg twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij inbraak in een bedrijf. Een buurtbewoner belde 112 toen hij zag dat er spullen uit het raam van het pand aan de Gerrit van der Veenstraat werden gegooid.

De getuige belde rond half vier het alarmnummer en meldde dat er vanuit een bedrijfspand aan de Titus Brandsmalaan mensen spullen via de ramen naar buiten brachten. Agenten gingen er direct op af. Ze zagen daar hoe een man meteen uit het raam sprong en op de vlucht ging bij het zien van de politie. Deze 19-jarige Leidenaar kon door de agenten aangehouden worden. De tweede verdachte, een 63-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, verstopte zich in de bosjes achter het pand. Beide mannen zijn naar het bureau gebracht voor verhoor.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×