Jochem de Jong en het Talent van 2016 in de studio bij Live071

In deze uitzending hebben we als gast Jochem de Jong. Vooraf was het de vraag of we wel genoeg tijd hadden om duidelijk te maken wat hij allemaal doet. Hij maakt namelijk filmmuziek, schrijft boeken, mixed en mastered voor artiesten en schrijft mooie liedjes. (jochemdejong.nl)

Ook waren de mensen (Melchior, David en Marian) achter het Talent van 2016 (talentvan2016.nl) in de studio om iedereen uit te dagen om zich aan te melden. Denk jij dat jij het talent ben meld je dan nu aan.

Verder veel Leidse muziek van o.a. The Hounds, Black Tarantula, Matt Winson, The Backalleys, Fat Angel, Klavan, TheEarthmen, Long Conversations, All Comes Down en Folk Road Show.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/235367658″]

Cultuur Live071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×