Peter Knoppert en Bart Wirtz over RGB festival bij Live071

Van 16 to 19 maart is het weer tijd voor het RGB festival in de Leidse binnenstad. Op allerlei mooie plekjes kan je genieten van geweldige optredens. Van de stadsgehoorzaal tot aan kleine huiskamers overal is RGB te horen.

In de studio praten we met Peter Knoppert en Bart Wirtz over wat voor moois er allemaal te horen zal zijn. Wat zijn de aanraders, de tips en de niet te missen shows.

We bespreken de routes van Jazz in de kamer met Pink Oculus maar zeker ook Kim Hoornweg en Anton Goudsmit. De shows van Gabriel Rios natuurlijk maar misschien wel net zo mooi Chris Bergson band. Voor nieuw talent allemaal naar de Boonekamp Jazz Award!

Kortom vanaf donderdag tot zondag wordt het genieten. Koop je kaartjes nu via rgbfest.nl

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/312112214″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Advertentie

Cultuur Jazz Live071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×