Nathalie Wanga (links) wordt de komende periode vervangen door een oude bekende uit de Leidse politiek. Oud-fractievoorzitter Antoine Theeuwen keert tijdelijk terug in de raad. (Archieffoto: Chris de Waard).

Raadsleden SP en VVD tijdelijk vervangen

SP-raadslid Natalie Wanga wordt vanaf morgen tijdelijk vervangen door oud-fractievoorzitter Antoine Theeuwen van de SP Leiden, “In Antoine zie ik een waardige, zeer competente en ervaren tijdelijke vervanger”, schrijft Wanga op de website van de SP Leiden.  Wanga is tijdelijk uit de running, omdat ze een operatie moet ondergaan.

2015-11-26 23.04.11

Er wordt morgen nog een tweede raadslid tijdelijk vervangen. Bij de VVD Leiden neemt duoraadslid Maarten Dirkse de komende maanden waar voor Margreet van Wijk – Meijer die met zwangerschapsverlof gaat. Van Wijk is ook voorzitter van de raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling. Daar wordt ze vervangen door GroenLinks-raadslid Walter van Peijpe en D66-raadslid Peter Bootsma.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×