De medewerkers van de Does, die mee hielpen tijdens de bevalling, naast de foto van de pasgeboren Jack (Foto: PR).

Baby geboren in zwembad de Does

Bij Sport- en Recreatiecentrum De Does in Leiderdorp is gistermiddag een baby geboren. De hoogzwangere moeder zat in de kantine terwijl haar dochter zwemles had, toen ze onwel werd.

De moeder werd naar een kantoortje gebracht bij het zwembad waar medewerkers meteen een verloskundige en 112 te bellen. Net voordat de baby geboren werd, kwamen de verloskundige en de ambulancebroeders aan bij het zwembad. Tijd om naar het ziekenhuis te gaan was er niet meer en tijd voor de vader om bij de bevalling te zijn was er ook niet.

Het zwembad is inmiddels versierd met blauwe slingers en alle bezoekers krijgen beschuit met muisjes. Moeder en zoon zijn, na controle in het ziekenhuis, alweer thuis. Het zwembad heeft een grote foto van de baby opgehangen, en enkele medewerkers gaan de trotse ouders donderdag nog een bezoekje brengen. Het mooiste kraamcadeau heeft Jack al gekregen: hij mag zijn hele leven lang gratis zwemmen én al zijn diploma’s halen bij zwembad de Does, waar hij op de wereld kwam.

Leiderdorp Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×