Verkeerspark Assen (Foto: Jeroen Loeffen, via Wikipedia).

Regiogenoten op inbrekerspad in Assen

De politie in Assen heeft in de nacht van zaterdag op zondag vijf mannen aangehouden na een inbraak in een hal van het verkeerspark aan De Haar in Assen. De vijf werden in de omgeving van de hal aangetroffen. Bij de politie kwam een inbraakmelding bij de verkeershal binnen. Toen agenten ter plekke zagen dat één van de nooddeuren openstond, werd de omgeving afgezet en begon de politie met een zoekactie. Daarbij werd ook een politiehond ingezet.

Uiteindelijk konden agenten een 25-jarige inwoner van Leiderdorp, een 21-jarige Leidenaar, een 20-jarige inwoner van Noordwijk, een 22-jarige inwoner van Hoogmade en een 20-jarige man uit Den Haag aanhouden. Ook werden er twee auto’s in beslag genomen. De vijf verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten.

Er werd al verschillende keren in de hal ingebroken. Onderzoek moet uitwijzen of het nu aangehouden vijftal door ook verantwoordelijk voor is. Het is nog onduidelijk of bij de laatste inbraak buit is gemaakt. De eigenaar moet nog aangifte doen.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×