(Foto: PR).

Leidse band Marvelious brengt benefietsingle uit voor Serious Request

De Leidse band Marvelious heeft een benefietsingle uitgebracht voor 3FM Serious Request, de jaarlijkse radio-actie voor het Rode Kruis. Het nummer ‘Invincible’ werd opgenomen met singer-songwriter Emmy Eve, bekend van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Al het geld dat met de single wordt opgehaald gaat naar het Rode Kruis. De single is te koop op de site van Serious Request. Mocht deze actie succesvol zijn, dan krijgt de Leidse band airplay op het landelijke radiostation.

https://www.youtube.com/watch?v=jGCQfXkMgnI

Video: Marvelious ft. Emmy Eve – Invincible.

Kinderen in conflictgebieden
Het nummer werd geschreven voor kinderen in conflictgebieden, waar de actie van 3FM dit jaar voor gehouden wordt. “Laat ik voorop stellen dat ik nog nooit iets heb meegemaakt wat in de buurt komt van wat de kinderen in conflictgebieden meemaken, maar ik kan me er wel iets bij indenken”, aldus Emmy Eve. “We hebben een positief nummer geschreven dat optimistisch is, zodat wanneer je het nummer hoort je er kracht uithaalt en het je een goed gevoel geeft.”

Live
Op maandag 21 december 2015 spelen Emmy Eve en Marvelious een benefietconcert in het Delftse Serious Request Actiehuis. Kaarten voor dit concert zijn vanaf deze week te koop via de website van het Rietveld Theater in Delft. De opbrengst van de verkochte kaarten wordt volledig gedoneerd aan het Rode Kruis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×