(Foto's: Emile van Aelst).

Twee docenten Auris College begonnen aan Noordkaap Challenge

Twee docenten van het Auris College in Leiden zijn vanmorgen begonnen aan de Noordkaap Challenge voor 3FM Serious Request. Dat is een 7200 kilometer lange tocht voor het goede doel. Wethouder Frank de Wit zwaaide docenten Tiddo Braun en Marco van Groeningen vanochtend uit. Tijdens de tocht naar de Noordkaap voeren zij in opdracht van hun leerlingen dagelijks een uitdaging uit.

3FM-DJ Giel Beelen geeft morgen het startsein aan Tiddo Braun, Marco van Groeningen en de bijna 100 andere deelnemers. De tocht duurt in totaal 13 dagen en eindigt op 21 december bij het Glazen huis in Heerlen.

Volgen
Je kan de tocht van de twee Leidse docenten op de voet volgen via een facebookpagina die zij er speciaal voor hebben aangemaakt. Het Auris College is een school voor onderwijs en zorg aan kinderen en jongeren met spraak en/of taal- en hoorproblemen.


De twee docenten waren vorige maand te gast bij Sleutelstad FM en spraken met Robbert en Michèle over de Noordkaap Challenge.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×