(Archieffoto: Rolf Eijgenraam).

Gemeente ontwikkelt nieuwe website

Het college van burgemeester en wethouders hebben besloten om akkoord te gaan met de uitgangspunten van de nieuwe website voor de gemeente Leiden. “De website gaat uit van de vraag van de bewoners, instellingen en ondernemers in de stad, maar het wordt ook de toegang tot de digitale dienstverlening”, vertelt wethouder Marleen Damen.


Chris de Waard sprak met wethouder Marleen Damen.

Om de website van de gemeente te ontwikkelen wordt er met focusgroepen onderzocht wat de mensen prettig vinden. De site zal veel lijken op die van Oegstgeest en Leiderdorp, voor de gemeentewebsite wordt gebruik gemaakt van dezelfde opbouw. “We gaan gebruik maken van alles wat ze al ontwikkeld hebben aan kennis en ervaringen om onze eigen website te bouwen”, vertelt wethouder Marleen Damen.

De vernieuwde versie van de gemeentesite lanceert in de loop van 2016. De gemeente wil eerst zeker zijn dat er geen mankementen aan de website zitten.

Leiden Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×