Youp van 't Hek cancelt ook shows in Leidse Schouwburg

Youp van ’t Hek cancelt, net als andere shows, zijn twee optredens in de Leidse Schouwburg op 21 en 22 december. Kaarthouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht over de verdere afhandeling. De cabaretier heeft dinsdagavond, 15 december, zijn try-out van de voorstelling ‘Licht’ in Middelburg na de pauze niet kunnen hervatten omdat hij onwel was geworden.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Youp van ’t Hek onwel werd tijdens een optreden. Afgelopen donderdag werd werd hij tijdens een optreden in theater De Willem in Papendrecht niet lekker. Hij werd ter plaatse door twee artsen die in de zaal zaten gecontroleerd. Het bleek toen niets ernstigs te zijn.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×