De door Stichting Leiden Helpt ingezamelde kleding en andere materialen waren door de brand dermate beschadigd dat ze weggegooid moesten worden (Foto's: Ron Flippo).

Vier partijen steunen geteisterde Stichting Leiden helpt

De Leidse fracties van VVD, PvdA, GroenLinks en SP steken hun handen uit de mouwen om de Stichting Leiden Helpt uit de brand te helpen. Vrij letterlijk, aangezien een brand naast ’t Leidsch Trefpunt de ingezamelde voorraad van 250 kerstpakketten heeft vernield. Deze zouden aanstaande zondag uitgereikt worden. De stichting helpt minima in Leiden en omgeving met gratis kleding, speelgoed en boeken.

De vier partijen hopen ook dat anderen de stichting helpen. Dit kan door aanstaande zaterdag bij de Dirk een houdbaar product te kopen en dat af te geven bij de daar aanwezige vrijwilligers, een gift te doneren op rekekningnummer NL53RABO0300696191 onder vermelding van ‘Leiden helpt’ of door de komende dagen onder werktijden een gift af te geven op SP-kantoor de Speer aan de Marnixstraat 18.

 

Leiden Politiek Leidsch Trefpunt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×