(Foto's: J.P. Kranenburg).

Ontbijten voor het Ronald McDonaldhuis

De leden van het Ronald McDonald Business Breakfast werden vanochtend vroeg ontvangen in brasserie restaurant Koetshuis de Burcht voor het jaarlijkse Ronald McDonald kerstontbijt. Muziek werd verzorgd door de Band of Liberation, die verkleed waren als kerstmannen, mezzosopraan Emma Brown en  de dames van het Leids gezelligheid ensemble ‘Er Welt Een Traan’. Tijdens het kerstontbijt wordt het jaar van de business club afgesloten.

Chris de Waard sprak tussen ontbijt en koffie met manager Nancy Haanappel van het Ronald McDonaldhuis en met Pieter Visser van sponsor Grant Thornton. Er Welt Een Traan zorgde voor een vrolijke kerstnoot.

 

Tijdens het Ronald McDonald kerstontbijt las Nancy Haanappel van het Ronald McDonaldhuis een ervaringsverhaal voor om aan alle aanwezigen te laten zien hoe belangrijk het Ronald McDonaldhuis voor gezinnen kan zijn.

Maandelijkse maaltijd
De Ronald McDonald Business Breakfast club telt 80 leden en ontbijt iedere donderdag van de maand. “Elke derde donderdag van de maand is er een ontbijt bij een van de leden”, vertelt Nancy Haanappel, manager van het Ronald McDonald huis in Leiden. “Er wordt een kleine contributie betaald en omdat de sponsoren de ontbijten betalen gaat er weinig van het bedrag af en aan het einde van het jaar krijg ik die opbrengst.”

De opbrengst van de ontbijten van de Ronald McDonald Business Breakfast bedroeg dit jaar € 12500. Dit bedrag wordt gebruikt zodat gezinnen in het Ronald McDonald huis een warm welkom krijgen met voldoende faciliteiten.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×