Hot Shot 2 winnen? Luister tot aan de kerst dan naar Sleutelstad 93.7 FM en mail naar studio@sleutelstad.nl als je de het vuurwerk op de radio hoort. Stuur waarom uitgerekend jij de Hot Shot 2 moet winnen. Het leukste verhaal wint!

Win een 'kratje' vuurwerk bij Sleutelstad

Het heeft wel iets weg van een kratje bier, de ‘Hot Shot 2’ waarvan Sleutelstad er de komende dagen steeds eentje verloot onder de luisteraars. De spectaculaire ‘vuurwerk-cakes’ worden beschikbaar gesteld door Blaxx Vuurwerk in Voorschoten (bij Intratuin).

https://www.youtube.com/watch?v=nhB-tKf71NE

De Hot Shot 2 zorgt voor een spectaculair begin van het nieuwe jaar.

De Hot Shot 2 bestaat uit een 40 schots cake met een kruitgewicht van ongeveer 340 gram. Dat is goed voor schitterende blauwe en rode staarten met blauwe sterren, rode glitter, time-rain-glitter. Kortom: een echte topper.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×