(Foto: Joop Foks).

Winkeliers Doezastraat spelen voor Kerstman

Afgelopen zaterdag deelde de Kerstman kerstpakketten uit op de Doezastraat. Drie mensen kregen een goed gevuld pakket overhandigd omdat zij de winnaars waren van een kerstactie die de winkeliers hadden opgezet.

Zaterdag werden uit een doos vol bonnetjes en naamkaarten de drie winnaars gekozen. Ze werden ontvangen door één van de winkeliers, Corné Deegenaars van de Friese Brood- en Banketbakkerij ús Bertus. Daar kregen ze te horen dat ze gewonnen hadden.

Iedereen die van zeven tot zeventien december iets kocht bij een winkel in de Doezastraat, kreeg een deelnemerskaart en deden zo gratis mee aan de actie. ”Het was een kassakraker. De actie was origineel, een vondst en werd door zijn eenvoud heel succesvol”, aldus Ger Roos van de winkeliersvereniging. De Kerstman, geschminkt en gekleed door Nelly Brands van Kapsalon Kapsones, zorgde er met zijn authentieke stemgeluid voor dat niemand om de actie heen kon.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×