De heer Joost Pronk en mevrouw Hanneke Meijer uit Naarden waren met hun gezin als 100.000ste bezoeker de gelukkige ontvanger van een grote bos bloemen. Ook ontvingen zij van directeur Dirk van Delft een Waterman-vulpen, een verwijzing naar het topstuk van de tentoonstelling Einstein & Friends.

Museum Boerhaave ontvangt 100.000ste bezoeker

Museum Boerhaave ontving gisteren de 100.000ste bezoeker van dit jaar. De bezoekers waren de heer Joost Pronk en Hanneke Meijer. Ze waren in gezelschap van hun kinderen Casper en Fiep naar het museum gekomen voor de ‘Slimmer dan je ouders‘ lezing van Ionica Smeets. De afgelopen jaren is het museum erin geslaagd een breder publiek aan te spreken en zo een duurzame groei te realiseren, dit jaar van 12 procent.

Direct na de kerstvakantie sluit Museum Boerhaave het gebouw tijdelijk in verband met groot onderhoud en het aanbrengen van een nieuwe klimaatinstallatie. Het museum blijft tijdens de verbouwing wel open op afspraak. Onderwijsprogramma’s gaan door, net als lezingen, bijzondere evenementen, kindercolleges en bezoeken aan de bibliotheek.

Voor Museum Boerhaave de deuren sluit kunnen bezoekers tot 31 december voor maar € 1 het museum bezoeken. In deze tijd staan er ook vele activiteiten in de agenda.

Leiden Nieuws Museum Boerhaave


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×