Jasper tijdens een van de repetities. (Foto: Jacqueline Spaans).

Jasper de Musical! in Theater Imperium

Rond de komende jaarwisseling brengt On Steetsj Theater voor theaterliefhebbers van jong tot oud haar familievoorstelling “Jasper – de musical! in Theater Imperium. Jasper en het grote dromenboek is een avontuurlijke en fantasierijke familiemusical, vol muziek, gespeeld door elf enthousiaste, jonge actrices en acteurs in de leeftijd van 8 t/m 30 jaar. “We hopen dat er veel mensen naar de voorstellingen komen kijken,” zegt Katja Schutte van On Steetsj: “We hebben er met z’n allen lang en hard aan gewerkt.”

Jasper is een jongetje met een hele rijke fantasie. Hij droomt er van om later, als hij groot en sterk is, een grote en beroemde tovenaar te worden. Op zijn kamer staat een grote kist vol speelgoed, daarmee speelt hij en droomt hij weg in zijn eigen fantasiewereld. De avonturen die hij beleeft schrijft hij op in zijn ‘dromenboek’. Op een dag vat dat plotseling vlam. Het boek valt in stukken en Jasper hoort een donkere enge stem die hem vertelt dat zijn boek is verdwenen in de Dromenwereld.

Als Jasper zijn boek terug wil hebben, kan hij het komen halen. Maar… dat moet binnen een nacht van zes uur. Lukt hem dat niet, dan zijn al zijn dromen voorgoed verdwenen en verandert de wereld in een grote nachtmerrie. Zal het Jasper lukken om de wereld te redden….?

Data en Kaarten
De voorstelling wordt op 30 december (19.30 uur), 2 januari (14.00 uur en 19.30 uur) en 3 januari (14.00 uur) gespeeld in het Imperiumtheater te Leiden. De entree bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor jeugd t/m 12 jaar. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.onsteetsj.nl of via de voicemailservice 084-8836305 (80ct. p/m.).

On Steetsj Theater is een amateur-theatergroep bestaande uit enthousiaste jonge mensen die geheel belangeloos en zonder budget of sponsoring er naar streven om jaarlijks één of meerdere voorstellingen op de planken te brengen. Het motto van On Steetsj is; met zo weinig mogelijk middelen een zo professioneel mogelijk resultaat neerzetten. “Jasper – de musical!” is de achtste productie die onder dit motto gespeeld wordt.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×